Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wanneer u een evenement of bijvoorbeeld een feestje organiseert komen er al snel een aantal vragen naar boven. Eén daarvan is natuurlijk de locatie. Niet iedereen heeft beschikking over een zaaltje en een lege parkeerplaats heeft evenveel uitstraling als een gemiddeld twee-sterrenhotel in India. Om dit op te lossen maken steeds meer particulieren en organisaties gebruik van partytenten. In dit artikel zetten we de voordelen voor je op een rijtje.

Ingerichte tent

Ingerichte tent

Ruimte

Met het gebruiken van een partytent creëer je direct een sfeervolle en functionele ruimte voor je evenement. De tenten kunnen per zijde naar wens afgesloten worden. Je staat uiteraard droog en de tenten zijn prima te vullen met allerlei materialen en artikelen die van jouw evenement of feestje gegarandeerd een succes maken. Zo zijn de tenten uitstekend te combineren met verschillende tafels, banken, stoelen, verlichting maar bijvoorbeeld ook met koelkasten en barbecue’s

partytent huren

Het gemak van een partytent

Misschien wel het grootste voordeel van een partytent is het gemak ervan. Partytenten zijn heel eenvoudig en snel op te bouwen. Mocht je echt 2 linkerhanden hebben dan zijn er genoeg verhuurders te vinden die voor een kleine vergoeding de tenten professioneel en snel geheel naar wens op kunnen zetten. Op deze manier heb je hier zelf geen omkijken meer naar en kun jij je focussen op andere, meer belangrijke, dingen. Daarnaast is het erg fijn dat wanneer alles afgelopen is alles weer afgebroken en opgehaald wordt. Zo hoef je zelf alleen maar wat afval op te ruimen en worden vervelende klusjes je uit handen genomen! Zeker wanneer u minder ervaren bent met organiseren kunnen professionele opzetmedewerkers uitkomst bieden bij het plaatsen van één of meerdere tenten.

sfeervol interieur

Prijs van een tent

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de prijs. Het huren van een zaaltje of een andere geschikte ruimte voor het organiseren van een evenement kan behoorlijk duur zijn. Met een partytent heb je direct een goede en voordelige oplossing voor dit probleem. Daarnaast is het bij een partytent mogelijk een geheel eigen ruimte te maken die voldoet aan jouw eisen en behoeften. Dit is bij een zaaltje vaak niet het geval. Dus wil je een feestje organiseren maar vinden je ouders het te veel gedoe en te duur, laat ze dan deze optie even in overweging nemen!

Temperatuur in je partytent

In je partytent kun je vervolgens heel gemakkelijk de temperatuur reguleren. Wanneer het koud is kun je met een heater de temperatuur eenvoudig wat op stoken. Is het warm, dan beschermt de tent je tegen de zon en kun je heel makkelijk een aantal zijden openzetten voor een fris briesje.

Je ziet al dat er genoeg voordelen te bedenken zijn om een partytent te huren. Ons rest te zeggen: probeer het en ervaar het gemak dat een partytent je op zal leveren! Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92