Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Hoe kan je het best een partytent schoonmaken?

Het is eindelijk zo ver, je feestdag is aangebroken. Je hebt alles tot in puntjes geregeld van drankjes en hapjes tot aan een partytent in de tuin. Je hebt expres een partytent gehuurd om zo de rommel enigszins te beperken. Toch is het de volgende dag een rotzooi en zijn er hier en daar toch wat drankjes gevallen. Kortom de partytent is niet schoon genoeg om terug te brengen naar de verhuurder en is het tijd om schoon te maken. Maar hoe kan je dit nou het beste aanpakken? Wij van partytentverhuur Flevoland leggen je het uit in 3 stappen.

 

Voor het feest

Om veel viezigheid te voorkomen is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden tijdens de voorbereidingen van je feest. Zo is de ondergrond waar de partytent op komt te staan cruciaal. De tent plaatsen op tegels of hout zal niet alleen zorgen voor meer stevigheid maar helpt ook viesheid voorkomen. Na het opzetten van de tent zelf, is het ook belangrijk om te kijken naar de indeling van de tent. Zo kan je bijvoorbeeld statafels huren en deze in de tent plaatsen, zodat je gasten hun drankje niet de hele tijd vast hoeven te houden of op de grond zetten. Zorg ervoor dat je alle tafels in de tent niet te dicht naast de tentwanden zet, zo voorkom je dat als er iets overheen gaat dit niet gelijk op de tentdoeken is.

 

Het feest

Je hebt alle voorbereidingen afgerond en het is tijd om te feesten! Kijk of je bijvoorbeeld tijdens het feest wellicht al kleine dingen kunt opruimen, dat scheelt weer werk de volgende dag! Daarnaast kan je een aantal prullenbakken neerzetten zodat iedereen zijn rommel gelijk weg kan gooien.

 

The day after

Het is voorbij, en het schoonmaken kan beginnen. Maar hoe kan je je partytent nou het beste schoonmaken? Probeer de tent schoon te maken als het droog is, dit omdat wanneer de doeken nog vies en vochtig zijn deze kunnen gaan schimmelen. Neem eerst een droog doekje en haal al het vuil er af en ga er vervolgens met een sponsje en warm water overheen. Laat het hierna goed drogen en vouw de partytent op en stop het in de bijgeleverde tassen.

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92