Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een partytent huren voor een feestje

Staat er binnenkort een feestje gepland? Bij de voorbereiding van een feest komt natuurlijk veel bij kijken. Denk aan de locatie, het versturen van uitnodigingen en het regelen van hapjes en drankjes. Wellicht zit je ook te denken aan het huren van een partytent. Wij, van Partytentverhuur Flevoland zijn er om jou te helpen. Op onze webshop verhuren we namelijk verschillende soorten partytenten en verschillende formaten. Benieuwd? Lees hieronder de mogelijkheden.

Partytent 3×3

Heb je een beperkte ruimte? Dan is de partytent van 3 bij 3 meter de ideale keuze. Makkelijk op te zetten in bijvoorbeeld je eigen achtertuin. De partytent wordt inclusief geleverd met deur en raamwanden. Daarnaast is hij makkelijk te vervoeren, het langste deel van de tent is 220 cm. Hoe werkt het huren van de partytent? Je huurt hem standaard voor 3 dagen waarvan je hem de eerste dag ophaalt, de tweede dag gebruik van maakt en de derde dag terugbrengt. Als je van plan bent om de partytent voor meerdere dagen te huren is dit natuurlijk ook mogelijk. Er passen ongeveer 10 mensen in en een statafel. Interesse? Bekijk hier de partytent 3×3.

Partytent 4×4

Heb je ruimte voor een wat grotere partytent? Sta je op een beurs en heb je plek in een evenementenhal tot je beschikking? Dan is de partytent van 4 bij 4 meter wellicht voor iets voor jou. In deze tent passen met gemak 3 statafels. Wil je jouw product presenteren op bijvoorbeeld een beurs, dan is deze tent een geschikte keuze. Leg folders en brochures op elke statafel en zet aan elke statafel een host, zodat mensen die langs je tent komen de mogelijkheid hebben om vragen 1 op 1 te stellen. Daarnaast is het ook een leuk idee om je partytent in te richten met leuke decoratie om het aantrekkelijk te maken voor de bezoeker om naar jouw tent te gaan. Interesse? Bekijk hier de partytent 4×4.

Partytent 5×5

Een grote variant is de partytent van 5 bij 5 meter. In deze tent passen in totaal 30 personen en 4 statafels. Een ander leuk idee is dat je in plaats van 4 statafels, biertafels neerzet zodat je gasten de mogelijkheid hebben om te zitten. We raden je aan om de partytent met 3 personen op te zetten omdat hij redelijk groot is. Om je te helpen hebben we zowel een handleiding voor het opbouwen als het afbouwen van de partytent in een videovorm. Interesse? Bekijk hier de partytent 5×5.

Mocht je geïnteresseerd zijn in ons gehele assortiment aan partytenten? Breng een bezoek aan onze website en ga naar partytent huren  of neem gerust contact met ons op.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92