Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Party verhuur in Almere?

Ben jij van plan om binnenkort een feest of evenement te organiseren? Dan zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden! Heb jij alles in huis om je gasten een geweldige middag/avond/nacht te bieden? Wij kunnen jou hier in ieder geval bij helpen met ons grote assortiment aan partymaterialen. In onderstaand artikel lees je wat wij je allemaal te bieden hebben.

Partytenten

Als je een zelfgekozen feestlocatie wilt gebruiken, dan is de partytent een ideale oplossing. Deze tent kan je op elke plek (in overleg met de Gemeente) plaatsen. Zo kan je er zelf voor kiezen om een mooi uitzicht te hebben of een groot veld waar tot laat muziek gedraaid kan worden.

Extra’s

De ondervloer van een partytent is helaas niet altijd gelijk. Door een tentvloer te leggen is dit zo opgelost! Deze vloer zorgt ervoor dat de ondergrond gelijk word gemaakt en het een chique uitstraling krijgt. Als je een net feest zoals een opening van een winkel of een bruiloft organiseert, dan is een rode loper niet te missen. Daarmee creëer je binnen mum van tijd een zeer chique en klassieke uitstraling voor het feest of evenement.

Meubilair

Bij Partytentverhuur Flevoland kan je ook terecht voor diverse meubelstukken om de partytent of dergelijke feestlocatie in te richten. Bij ons huur je verschillende soorten tafels en stoelen. Hieronder valt ook de ronde tafel, deze is licht en komt in een neutrale kleur. De tafel is ideaal om gasten aan neer te zetten tijdens een lunch of diner bijvoorbeeld. Voor een feest zijn de statafels zeer ideaal, dit zijn hoge kleine tafels waaraan mensen het gesprek met elkaar aan kunnen gaan.

Verder is het altijd handig om extra koelkasten te hebben voor bijvoorbeeld bier en diverse frisdranken. Zo hebben de gasten altijd een koud drankje in de hand en laten ze jouw koelkast met rust. Een feest kan natuurlijk de hardste muziek hebben en de meeste bittergarnituur maar ook een barbecue is een gelegenheid om bij samen te komen. Als er een grote groep uitgenodigd is, is het handig een extra barbecue te hebben. Dit hoeft niet perse voor de hoeveelheid mensen te zijn, denk ook aan de mensen die geen vlees eten, zij willen liever een barbecue waar vlees de gril niet heeft geraakt.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Flevoland dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92