Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Trakteer jouw gasten met wat lekkers!

Bij het organiseren van een feest zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Eén van die dingen is het aanbieden van lekkere snacks en traktaties. Met een popcornmachine, suikerspinmachine of chocoladefontein van Partytentverhuur Flevoland maak je jouw feest compleet en bied je jouw gasten een heerlijke traktatie.

Popcornmachine

Een popcornmachine is niet meer weg te denken bij evenementen en feesten. Het is een echte sfeermaker en zorgt voor een gezellige sfeer op jouw feest. Met onze professionele popcornmachine maak je binnen enkele minuten de lekkerste popcorn voor jouw gasten. De popcornmachine is makkelijk in gebruik en kan op elke locatie worden geplaatst. Wij bieden verschillende soorten popcorn aan, van zoet tot zout en zelfs karamel popcorn. Het is ook mogelijk om de popcornmachine te huren inclusief popcornbekers en popcornmais. Zo hoef jij alleen maar te genieten van het feest en regelen wij de rest.

Suikerspinmachine

Ook de suikerspinmachine is een populaire traktatie op feesten en evenementen. Met onze suikerspinmachine maak je binnen enkele minuten de lekkerste suikerspin voor jouw gasten. Wij bieden verschillende smaken suikerspin aan, van aardbei tot blauwe bessen en vanille. De suikerspinmachine is ook makkelijk in gebruik en kan op elke locatie worden geplaatst. Wij leveren de suikerspinmachine inclusief suikerspin stokjes en suikerspin suiker.

Chocoladefontein

Een chocoladefontein is een echte eyecatcher op elk feest. Met onze professionele chocoladefontein maak je binnen enkele minuten de lekkerste chocoladefondue voor jouw gasten. Wij bieden verschillende soorten chocolade aan, van melkchocolade tot pure chocolade en witte chocolade. De chocoladefontein is ook makkelijk in gebruik en kan op elke locatie worden geplaatst. Wij leveren de chocoladefontein inclusief prikkers en chocolade.

Heb jij nog vragen over deze feestapparaten, neem gerust even contact met ons op.

 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92