Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De lekkerste catering in Almere en omstreken!

Zorgen voor een heerlijke bedrijfslunch of voor lekkere hap bij een verjaardag kan binnen een mum van tijd geregeld zijn met een cateringservice. Een cateringservice kan zowel voor grote als kleine feesten worden ingezet. Voor de lekkerste catering in Almere en omstreken moet je even verder lezen…

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bevat vaak vele personeelsleden die allemaal wel een lekker hapje eten lusten na hun werkdag. De voorzieningen zijn niet overal zo uitgebreid dat er in eigen keuken voor al het personeel gekookt kan worden.

Themafeest

Catering past vaak goed bij een themafeest, zo kan men Chinees, Vietnamees of Surinaams bestellen. Iets wat de gastheer en gastvrouw zelf misschien niet kunnen bereiden. Hiervoor zijn de wok schotels van Partytentverhuur Flevoland een ideale optie! Er is te bestellen voor zowel kleine als grote groepen.

Verjaardag

Bij een verjaardag kunnen er complete maaltijden worden geserveerd in de vorm van een buffet. Dit ligt echter wel aan het tijdstip van de verjaardag, in de middag wordt vaak taart geserveerd en enkele hartige hapjes zoals chips, nootjes en kaas/worst. In de avond zou er gedacht kunnen worden aan kleine warme hapjes zoals loempia’s, quiche in kleine stukjes of de bekende schaal met bittergarnituur.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92