Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Keukenapparatuur huren? dit zijn de beste opties

Organiseer je binnenkort een feest waarbij een groot aantal gasten aanwezig zijn? Dan is de kans groot dat je niet genoeg keukenapparatuur hebt om iedereen te voorzien. Gelukkig kun je naast een partytent, statafels en een buffettafel ook de nodige keukenapparatuur huren bij ons om het feest gegarandeerd te laten slagen. Om je een handje te helpen volgen hier vier mogelijkheden die handig zijn om te huren zodat je niks tekort komt!

Koffiezetapparaat

Wil jij je gasten bij binnenkomst verwelkomen met een warm bakje koffie, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om elke keer met je Senseo twee koffie bakjes te zetten. Daarbij komt ook nog eens het probleem dat wanneer je er vier nodig hebt, de eerste twee al weer koud zijn voordat de gasten hun koffie in ontvangst nemen. Bij het huren van een koffiezetapparaat heb je in een paar minuten meerdere kopjes koffie, hoef je niet telkens te wachten totdat de volgende twee gezet zijn en wordt de gezette koffie heerlijk warm gehouden door de warmhoudplaat.

Koffiezetapparaat huren Almere

Glazen drankcontainer

Naast koffie, wil jij je gasten ook iets fris aanbieden gedurende het feest. Hoe origineel is het dan als je zelfgemaakte limonade of ice tea met vers fruit hebt. Lekker en ook nog eens heerlijk verfrissend op een zonnige dag. Om te voorkomen dat de limonade na tien glazen al bijgevuld moet worden, kun je een glazen drankcontainer huren waarin maar liefst 8 liter limonade kan! Door de glazen drankcontainer op een leuke plaats neer te zetten zal het ook nog voor een extra sfeer zorgen gedurende het feest.

Ijsblokjesmachine

Geef je een themafeest waar bijvoorbeeld veel cocktails worden gemaakt? Dan is het handig om een ijsmachine in huis te hebben zodat het ijs niet gelijk smelt als het buiten de vriezer komt. Met de luxe ijsblokjesmachine van Partytentverhuur Flevoland kun je zelf bepalen hoe groot je de ijsblokjes wilt hebben. Ideaal als je verschillende soorten drankjes moet maken zoals cocktails en icecoffee gedurende het feest. Verder scheelt het ook opslag in de vriezer.

Koelkast

Een feest vol lekkere hapjes en drankjes vraagt al gauw om veel plek in de koelkast. Om te voorkomen dat het eten wordt geplet door de drank, is het een aanrader om een aparte koelkast voor de drank te hebben. Wordt er vooral veel bier gedronken op het feest? Dan hebben wij een leuke oplossing! Met onze luxe bierkoeler kunnen maar liefst 40 biertjes urenlang gekoeld blijven. Dat is niet alles, de bierkoeler is ook nog eens op wieltjes. Hierdoor is het verrijdbaar en kan iedereen makkelijk worden voorzien van koud bier in de feesttent.

Bierkoeler huren Flevoland

Met het huren van extra keukenapparatuur kun je alles goed verzorgen zonder stress en krijgt het ook nog eens een feestelijk uiterlijk door onder andere de bierkoeler op wielen!

 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92