Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Hoe breng ik sfeer op mijn feestje? Bekijk deze tips!

Je gaat een feestje geven, je huurt een partytent en de gastenlijst is afgerond. Maar hoe breng je nu sfeer op je feestje? Je wilt een gezellige middag/avond in een sfeervolle omgeving waar mensen zich direct thuis voelen. Door middel van een aantal elementen tover je de boel al gauw om tot een sfeervol geheel. Deze handleiding helpt je daarbij!

De omgeving van je feestje

Onze partytenten zijn ervoor gemaakt om al snel een gezellige (afgesloten) ruimte te creëren. Een huiskamer kan uiteraard ook prima gebruikt worden. Belangrijk is dat de ruimte vooral niet te groot is. Leegte in je ruimte is dooddoener nummer één. Probeer dus een zo goed mogelijke inschatting te maken van het aantal mensen dat er komt in verhouding tot de ruimte die je beschikbaar stelt. Hou daarbij rekening met de hoeveelheid persoonlijke ruimte die gewenst is. Het ene feestje vraagt meer ruimte per persoon dan het andere.

Omgeving feestje

Sfeervolle feestverlichting

Essentieel voor een goede sfeer is de verlichting. Zorg ervoor dat het niet te donker is, maar ook vooral niet te licht, je wilt er geen operatiezaal van maken. De felheid van het licht is daarbij erg belangrijk. Wil je verzekerd zijn van goede verlichting? Speciale feestverlichting kan hierbij uitkomst bieden! Daarnaast ontbreken ook disco- en hanglampen uiteraard niet in ons assortiment!

Sfeervolle gloeilamp

Een lekker deuntje

Iets wat op ieder fatsoenlijk feest uiteraard niet mag ontbreken is muziek. Goede muziek draagt enorm bij aan een goede sfeer. Let ook hierbij op wat het doel is van je muziek. Moet de muziek fungeren als gezellige achtergrondmuziek waar mensen de tijd hebben om met elkaar te praten of wil je de muziek juist zodanig dat je gasten de hele avond kunnen dansen? In het laatste geval is het wel zo handig om eventuele omwonenden vooraf op de hoogte te stellen, dat voorkomt vaak een hoop ellende… In beide gevallen kan een  geluidsset je goed op weg helpen. Een ander leuk alternatief is natuurlijk het inhuren van een DJ of live-muziek!

Dj draaitafelWarme ruimte

Een aangename temperatuur is een must voor ieder feestje. Wanneer je gasten kou staan te lijden is de lol er vaak al snel af. Zorg er daarom voor dat het lekker warm is. Zowel in de winter als in de zomer kan het vooral ‘s avonds behoorlijk fris zijn. Vanuit ons assortiment zijn daarom allerlei verschillende warmtebronnen te huur. Naast de zogenaamde “heaters” kun je ook een vuurkorven maken! Afhankelijk van hoe groot de beschikbare ruimte is kunt u één of meerdere warmtebronnen huren. Indien u hierover geadviseerd wilt worden helpen wij daar natuurlijk graag bij!

warm kampvuur

Smaakvolle catering

Een lekker hapje en een drankje zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Honger en kou kunnen uw feestje sneller verpesten dan u “sfeer” kunt zeggen. Dat willen we natuurlijk niet, zorg daarom altijd voor genoeg te drinken en afhankelijk van het tijdstip een passende versnapering.

Buffet

Mooie versiering

Tot slot is de aankleding een belangrijke factor wanneer het gaat om sfeer op een feestje. Een leuke aankleding zorgt voor gezelligheid en voorkomt leegte. Ook hier is het belangrijk vooraf goed te bedenken wat het feest uit moeten stralen. Voor zowel chiquere aangelegenheden als de meer casual feestjes kunnen wij u van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan statafels met bijbehorende tafelrokken of zelfs een echte rode loper!

rode loper tent

 Kortom….

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden om een feestje tot een bruisend en sfeervol geheel te maken. Ook bij het organiseren van een feestje geldt het motto: “liever teveel dan te weinig”. Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92