Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

5 tips waar je op moet letten bij het huren van een partytent

Het huren van een partytent lijkt zo gedaan, je zoekt een bedrijf op dat ze verhuurt, klikt op huren en klaar. Echter is het verstandig om partytenten eerst te vergelijken met elkaar zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt. Als je eenmaal een tent hebt gehuurd zijn er nog een aantal zaken waar je op moet letten, deze lees je in onderstaand artikel.

1. Kwaliteit

De poten zijn erg belangrijk, de tent moet natuurlijk stevig staan en niet mee wiebelen met de wind. De tent moet rechtop staan en eventuele decoratie of een heater kunnen houden. Verder moet het doek stevig zijn en het uiterlijk van de tent moet netjes en verzorgd zijn.

2. Ondergrond

De ondergrond van de locatie moet gelijk zijn. De tent staat anders scheef en dit zal niet goed zijn voor de tent, ook voor de gasten is het niet fijn als de vloer ongelijk is. Dit is echter wel op te lossen door het plaatsen van een tentvloer. Hiermee creëer je een gelijke ondergrond en tegelijkertijd ook een zeer nette en professionele uitstraling.

3. Gebruiksmoment

Wanneer ga je de partytent gebruiken? Voor welk doeleinde zal de partytent worden gebruikt? Voor hoeveel mensen moet er plek zijn in de partytent? Dit zijn een aantal vragen die jij jezelf moet stellen voordat je een partytent gaat huren. Het gebruiksmoment is erg belangrijk. Als de partytent voor een bruiloft gebruikt wordt is de grootte vaak van een ander kaliber als een verjaardagsfeestje. Ook qua decoratie en inrichting van de tent moet hier dan op ingespeeld worden.

4. Weersomstandigheden

De weersomstandigheden verschillen natuurlijk per seizoen. Richting de herfst en winter zal er extra gelet moeten worden op de kwaliteit van de tent en de dikte van het doek. Houd er dan direct ook rekening mee dat er heaters zullen moeten worden geplaatst en de tent winddicht moet zijn.

5. Verhuurbedrijf

De partytent die je gaat huren zal van een gespecialiseerd bedrijf moeten zijn. Je wilt natuurlijk waarde voor je geld en een goede kwaliteit. Kijk dus veelal bij de specificaties en reviews die klanten aan het bedrijf hebben gegeven. Zo kan je meerdere bedrijven vergelijken en ook de prijs/kwaliteit verhouding waarborgen.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Flevoland dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92