Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenten van 5 meter breed huren – Partytent verhuur Almere & Lelystad

Op deze overzichtspagina staan alle 5 meter brede partytenten die wij in ons assortiment hebben. Een evenement of bruiloft organiseren? Met onze 5 meter brede partytenten heeft u genoeg ruimte om uw gasten te voorzien van overdekt comfort. Bekijk bijvoorbeeld eens onze 5×12 meter partytent die u de ruimte geeft om zeker 70 gasten te plaatsen. Bij al onze tenten heeft u de mogelijkheid om de partytent zelf op te bouwen, of dit door één van onze werknemers te laten doen. Verder kunt u er ook voor kiezen om de partytent te voorzien van een tentvloer. Onze tentvloeren kunt u zelf leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Het gebruik van een tentvloer is ideaal wanneer u te maken heeft met een ongelijke ondergrond of wanneer de grond nat is.

U kunt altijd bij ons terecht als u nog vragen of eventuele verzoeken heeft. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Partytentverhuur Flevoland is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Almere, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Stad, Amsterdam, Biddinghuizen, Bussum, Dronten, Huizen, Emmeloord, Lelystad, Muiden, Muiderberg, Naarden, Urk, Swifterbant, Weesp en Zeewolde.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-23947657
E. info@partytentverhuur-flevoland.nl
Markerkant 1046
1316 AJ, Almere
KvK: 55933025
BTW: NL001385589B92