Professionele geluidsinstallaties huren – Professionele geluidsinstallaties te huur Almere & Lelystad

U bent van plan om een feest te geven voor uw vrienden of familie? Of misschien overweegt u wel om een klein evenement te organiseren. Hoe dan ook, een professionele geluidsinstallatie mag niet ontbreken! Daarom hebben we bij Partytentverhuur Flevoland verschillende professionele geluidsinstallaties in ons assortiment opgenomen.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze 15 inch tweeweg actieve luidspreker die is ontworpen voor geluidsversterking voor gelegenheden tot 50 personen en kan dienen als monitor voor op het podium. Deze luidspreker presteert en levert meer vermogen  dan andere luidsprekers van hetzelfde formaat. Hij  is uitgerust met een 15 inch woofer en een 1000 Watt digitale versterker binnen de speaker.

De speaker beschikt over 2 gecombineerde microfoon/lijn ingangen met elk hun eigen gainregelaar, een mini-jack ingang om uw eigen muziekspeler aan te sluiten en een XLR uitgang om uw gecombineerde signaal door te lussen naar een tweede actieve luidspreker.

Verder bieden we onze sub woofer, de Electro Voice ELX200-18SP, aan u aan. Deze 18 inch subwoofer levert 1200 watt vermogen en beschikt over QuickSmartDSP om het beste geluid ten gehore te brengen. U kunt laag gaan en daarbij zeer helder blijven, zo bewijst het met een SPL van 132 dB. Het DSP-systeem voorziet u van drie audiopresets waarmee u het ideale geluid voor elke ruimte kunt bewerkstelligen. Verder heeft u de beschikking tot crossoverinstellingen, 3-bands equalizer en vijf persoonlijke presets.

Partytentverhuur Flevoland heeft de volgende professionele geluidsinstallaties voor u geselecteerd welke u bij ons kunt huren. Prijzen zijn exclusief bezorgkosten en installatie.

Partytentverhuur Flevoland is uw partner voor het huren van een geluidsinstallaties in o.a. Almere, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Stad, Amsterdam, Biddinghuizen, Bussum, Dronten, Huizen, Emmeloord, Lelystad, Muiden, Muiderberg, Naarden, Urk, Swifterbant, Weesp en Zeewolde.